Premiärkväll på Kullaberg i Överlida

Ålder: 18+
Öppettider: 21.00 till 02.30
Förköp 110:- | Köp vid dörren 140:-

Priset vid förköp är inklusive serviceavgift, så det är både billigare och garanterar inträde att köpa direkt över nätet.

Denna kväll har vi sett fram emot en lång tid – att äntligen slå upp portarna på allvar till det ”nya” Kullaberg alltså GoKullaberg.se!
Det kommer bli en minnesvärd afton i festens tecken där vi kommer bjuda på två liveband, tre olika topp DJ´s och andra överraskningar som ni kommer uppskatta – det kan vi lova!
Men en speciell kväll som denna vill vi ha bredden av folk hos våra besökare det vill säga olika åldrar och musikstilar. Det kommer köras disco och nattklubb med våra eminenta DJ´s Rigo från Crossfire och DJ Patrick i ”Retrobaren”. Samtidigt bjuder vi på helt olika typer av rockmusik live – från det kritikerrosade lite modernare, tuffare rock / metalbandet ”The Unguided”, till det mer vintage rock´n roll / stoner / progg / garage / kraut / soul svängiga bandet ”The Fantastic People”. I sista sekund presenterar vi även det lokala bandet Desire som denna kväll spelar i ”Retrobaren”.

Mer information om DJ Rigo från Crossfire

Läs mer, lyssna och kolla in videon på The Unguided

Läs mer och lyssna på The Fantastic People

Läs mer om Desire